Flamman & Abraxas 2017-05-18T12:22:22+00:00

Project Description

Ken je klassiers op de Haerlemsch Finest stage… let’s go back to the 90’s!

In de categorie GUILTY PLEASURES x GEKKIGHEID x FEEST x RAMMERS: wie kent ze niet… de happy hardcore nummers ‘I Wanna Be A Hippy’ van Technohead en ‘Have You Ever Been Mellow’ van de Party Animals.

Wat velen niet weten, is dat deze tracks afkomstig zijn van de producers Flamman & Abraxas. De doorbraak van dit duo was de radiomix van I Wanna Be A Hippy in 1995, waar vervolgens de act Party Animals uit geboren werd met nummer 1 hits ‘Hava Naquila’ en ‘Aquarius’ als gevolg. Onder de naam Flamman & Abraxas stonden in de 90’s hun tracks ‘Good To Go’ en ‘I Need Love’ in de top 40.

Project Veerplas Festival en Haerlemsch Finest kijken uit naar hun explosieve set vol classics.

Scheer je koppie maar vast kaal, want oude tijden herleven… dit wordt hakken, zagen en raven!

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en liveshows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feestcafes.

Vanaf nu zijn zij te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een dj set zonder MC. Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond!