KD Soundsystem 2017-05-18T12:14:38+00:00

Project Description

Eindelijk is er tropisch weer in aantocht. En denk je aan tropisch, dan denk je aan het Haarlemse KD Soundsystem. Deze formatie, bestaande uit 2 producers, een MC, een zangeres én een danseres, is al jaren een begrip in Haarlem. Maar inmiddels zijn ze met hun explosieve shows ook wereldberoemd in onder andere België, Duitsland en de rest van Nederland!

Met het concept Rimboe Riddim hosten zij tal van clubavonden door heel Nederland en tegenwoordig ook in het buitenland. Dit voorjaar is hun eerste EP uitgekomen die dezelfde naam draagt. Lees daarover meer op 3voor12:
https://3voor12.vpro.nl/…/overzicht/DNA/2017/DNA–KD-Sounds…

Met een mix van keiharde tropische beats, sexy stage-work en een leger aan diversiteit mocht deze formatie dan ook niet ontbreken op ons festival.

Are you ready for that bass & booty show?

Keiharde tropische beats, sexy stage-work en een leger aan diversiteit. We present you: ‘KD SOUNDSYSTEM’!

KD SOUNDSYSTEM, bestaand uit MC Power, Zoë, Samira, The Teacher & Addik, brengen live zang, mc, dans en dj skills samen in een wervelende show. Upcoming clubtracks, bestaande hits, eigen nummers of nieuwe releases, alles komt in een rap tempo voorbij. Good vibes only!

De KD crew, welke geroemd wordt om haar energieke shows, reist sinds 2015 in huidige formatie langs podia in Nederland, België en Duitsland.

You’d better be ready voor deze bass & booty show!

www.kdsoundsystem.com

www.facebook.com/kdsoundsystem

www.youtube.com/kdsoundsystemtv

www.instagram.com/kdsoundsystem