Feest door Haerlemsch Finest

Tijd voor een nieuwe aankondiging en wat voor een!

Ook dit jaar zijn de mannen van Haerlemsch Finest er natuurlijk weer kei-hard bij. Nadat ze vorig jaar de stage volledig afbraken doen ze er dit jaar nog een schepje bovenop, het Haerlemsche vriendencollectief viert hun 5-jarig bestaan en dat moet natuurlijk goed gevierd worden.

Vorig jaar verraste ze iedereen met onder andere het optreden van Jody Bernal, de gabber-wedstrijd en de knallende aflsuiters van Flamman & Abraxas en Freestyle Maniacs. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ze dat dit jaar gewoon dunnetjes over gaan doen.

Wat kunnen we dus verwachten? Veel feest, gekkigheid en andere rariteiten. Mix dat met een overkill aan opblaasbeesten, confetti en knappe mensen. Top dat dan weer af met ongekend veel guilty pleasures, lekkere classics, vrolijke 80’s, herkenbare 90’s en hele dikke pompende hits!

Zijn jullie klaar voor Haerlemsch Finest? Wij wel in ieder geval!

koop hier je ticket ➜

2018-05-19T18:21:29+00:00