Stage hosting door Het Reservaat

Trots zijn wij met de hosting van de volgende partij die hun thuisbasis poppodium Patronaat Haarlem omtoveren tot een waar paradijs. Tijdens Veerplas Festival 2018 voorzien zij hun stage van de lekkerste melodieuze deephouse, snijdende elektronische basslijnen en warme techno vol climaxen, euforische en emo momenten, een uniek gebied waar meer te beleven valt dan goede muziek. Hier is: Het Reservaat!

Het Reservaat is mysterieus, avontuurlijk, speels en humoristisch. Rare wezens, rariteiten, fossielen, unieke opgravingen en relikwieën zijn enkele voorbeelden van het thema. Het is een beschermd gebied waarin belangrijke elementen beschermd worden tegen de mainstream buitenwereld. Binnen de poorten van het Reservaat wordt gevochten voor het behoud van deze waarden en rituelen. De totaalbeleving vind je daarom onder andere terug in het decor en entertainment met unieke (dans) acts met verklede mensen, opgezette dieren en schilderijen en heel veel creativiteit.

koop hier je ticket ➜

2018-05-19T18:22:26+00:00