Last but not least: BORRLS x LEKKAGE events

En last but not least: de zesde stage die wordt gehost door een samenwerking van twee partijen.
 
Natuurlijk ook dit jaar niet te missen, DE Haarlemse vrijdagmiddagborrel: BORRLS. En wat zijn ze lekker bezig, want iedere editie is steevast uitverkocht. Natuurlijk zijn ze dan ook bij Veerplas onmisbaar waar ze hun eigen plek hebben en het echte BORRLS gevoel gecreëerd wordt.
 
Lekkage Events organiseert eigenzinnige feesten op idem locaties: in de natuur of in nachtclubs, in Haarlem maar ook Amsterdam en elders in het land. Het creëren van onvergetelijke herinneringen is dan ook hun grootste passie en dat voel en zie je terug in hun creatieve en bijzondere decoratie.
 
In dit geval geldt 1+1=3, ofwel extra passie, extra liefde en extra feest!

 

2019-06-01T13:16:36+00:00