HARDCUPS, WINACTIE EN HET WEER

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om een zo laag mogelijke footprint achter te laten, gaan we samen met Rabobank voor een duurzamer festival. Zo wordt om afval te reduceren, in plaats van single use plastics, hardcup bekers gebruikt. Deze kun je bij de bar voor een halve munt aanschaffen en bij je nieuwe bestelling weer inleveren voor een nieuwe beker of flesje. Aan het einde van de dag kan je bekers en flesjes inleveren bij de muntenkassa’s en krijg je 1 euro per beker/flesje en een lootje retour.
 
Met dit lootje kun je na het festival op onze website kans maken op prijzen.
Ben je klant van Rabobank? Dan maak je kans om je volledige uitgave op het festival retour gestort te krijgen op je Rabobank rekening! Voor deze deelname moet je wel klant bij Rabobank zijn.
 
Peuken in de natuur zijn een groot probleem. Daarom worden er gratis pocket-asbakjes uitgedeeld. Laat je peuk niet achter in de natuur, maar gebruik je persoonlijke asbakje of gebruik de asbakken die verspreid over het terrein staan. 🌳
 
🌤️ HET WEER 🌤️
Hoewel we ander weer hadden besteld en we de afgelopen week niet het beste weer hebben gehad om op te bouwen, is alles heel en safe gebleven en ligt het terrein er mooi bij!
De weersverwachtingen voor morgen worden beter en er wordt tijdens het festival de hele dag zon verwacht. We hopen dat het zonnetje morgen goed haar best doet en we er allen een mooie dag van maken!
Oant moarn!

 

 
Tot morgen! 💕

2019-06-07T20:38:04+00:00