VANDAAG EEN MAIL MET INFO OVER GEKOCHTE TICKETS

Vandaag ontvangt iedere koper van ticket(s) voor Veerplas Festival 2020 een mail met informatie over de gekochte ticket(s). Door COVID-19 en de genomen maatregelen wordt Veerplas Festival verplaatst naar 12 juni 2021.

In deze mail staat dat iedere koper binnenkort een mail van ticketprovider Chipta.com ontvangt. Op dit moment is onze ticketprovider Chipta.com druk bezig met het ontwikkelen van een systeem waarbij het mogelijk is om ticket(s) om te zetten naar 2021 en daarbij deze ticket(s) ook geldig zijn voor een gratis consumptiemunt, maar ook met de mogelijkheid voor refund van ticket(s). Dit kost even wat tijd; ticketprovider Chipta mailt binnen 2 weken deze opties (afzender Chipta.com). Hopelijk kun je daar even op wachten… we vinden het belangrijk om deze afhandeling zo goed en efficiënt mogelijk voor jullie te organiseren. Nadat Chipta heeft gemaild mailen wij vanuit Veerplas Festival nog even om de koper daarvan op de hoogte te stellen.

Wat worden de opties met betrekking tot je ticket(s)?

– 1 –
Ruil gekochte ticket(s) om voor editie 2021 + consumptiemunt
De reeds gekochte kaartjes kunnen worden omgewisseld voor volgend jaar: Veerplas Festival 2021. Wij hopen dat jullie het geld dat jullie inmiddels aan het kaartje hebben uitgegeven, kunnen missen en jullie de tickets omruilen voor de editie van volgend jaar. Daarmee zijn we ontzettend geholpen (een pandemie is helaas niet verzekerd) en kunnen wij door met de voorbereidingen van volgend jaar. Als blijk van waardering krijgt een ieder die het Veerplas Festival 2020 ticket omzet naar volgend jaar van ons volgend jaar het eerste drankje (1 consumptiemunt) gratis per omgezet ticket. Zonder jullie immers geen Veerplas Festival! 💕

– 2 –
Refund aanvragen
Hoewel wij hopen dat je je kaartje omzet naar volgend jaar (daarmee steun je het festival en iedereen die er bij betrokken is), heb je recht op refund van je 2020 ticket. De overheid heeft bepaald dat terugbetaling van de tickets uiterlijk 1 maand na oorspronkelijke datum van het festival plaats moet vinden (dus uiterlijk 13 juli 2020).

2020-04-30T13:02:34+00:00