VEERPLAS FESTIVAL VERPLAATST NAAR 12 JUNI 2021

Trouwe Veerplas Festival bezoeker,

Veerplas Festival wordt verplaatst naar 12 juni 2021: Veerplas Festival 2021.

Allereerst hopen wij dat jullie deze periode in goede gezondheid doorkomen. We hoeven natuurlijk niet te vertellen dat we in bizarre tijden zijn beland… we waren er al een tijdje stil van. Niets is belangrijker dan de gezondheid van ons allemaal en daarom staan wij als organisatie achter alle maatregelen die genomen worden.

Hoewel we dit bericht met pijn in ons hart plaatsen, zijn wij tevens opgelucht dat na weken van onzekerheid duidelijkheid is gekomen over Veerplas Festival 2020. In de afgelopen periode hebben we allerlei mogelijkheden onderzocht en plan B, C… t/m Z gemaakt. Nu is het duidelijk: vanwege COVID-19 wordt het festival verplaatst naar volgend jaar. Dit geeft ons nieuwe energie en ruimte om onze ideeën en plannen verder uit te werken en uit te kijken naar een nog mooier festival op 12 juni 2021: Veerplas Festival 2021.

Iedereen die tickets heeft gekocht ontvangt binnen een week de volgende informatie over de tickets:

▸▸▸ Tickets blijven geldig ◂◂◂
De reeds gekochte kaartjes zijn geldig voor volgend jaar: Veerplas Festival 2021; de tickets blijven dus hun waarde behouden. Wij hopen dat jullie het geld dat jullie inmiddels aan het kaartje hebben uitgegeven, kunnen missen en jullie de tickets bewaren voor volgend jaar. Daarmee zijn we ontzettend geholpen (een pandemie is helaas niet verzekerd) en kunnen wij door met de voorbereidingen van volgend jaar.
Als blijk van waardering krijgt een ieder die het Veerplas Festival 2020 ticket bewaart van ons volgend jaar het eerste drankje (1 consumptiemunt) gratis.
Zonder jullie immers geen Veerplas Festival! 💕

▸▸▸ In het geval dat je geld terug wilt ◂◂◂
Hoewel wij natuurlijk hopen dat je je kaartje houdt, heb je recht op refund van je 2020 ticket. Via de mail die de koper van de kaartjes binnen een week ontvangt, wordt uitgelegd hoe jij je volledige bedrag (incl. servicekosten) kan terugvragen.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via www.veerplasfestival.nl/contact

We hadden zo’n zin om jullie over een aantal weken te zien… We gaan jullie missen, maar zeggen vol goede moed: tot 12 juni 2021, tot Veerplas Festival 2021.

Rest ons jullie voor nu alle goeds toe te wensen in deze periode… stay healthy and safe!

Liefs, team Veerplas Festival. ❣️

2020-04-22T10:39:29+00:00