KOPERS VAN TICKETS HEBBEN MAIL VAN CHIPTA

Inmiddels heeft Chipta alle kopers van tickets voor Veerplas Festival 2020 een mail gestuurd. In deze mail wordt de optie geboden om tickets om te zetten naar tickets + 1 consumptiemunt per ticket voor Veerplas Festival 2021 op 12 juni 2021, of om geld voor tickets terug te vragen. Je steunt Veerplas Festival en leveranciers door je ticket om te zetten naar volgend jaar. Zoek dus in je mail naar afzender Chipta.com!

Indien je kiest voor restitutie, heb je daar tot en met 13 juni 2020 (de datum van het festival dit jaar) de tijd voor. Tevens wordt de mogelijkheid geboden je ticket (voor een deel) te doneren. De restitutie wordt tussen 14 juni en 13 juli 2020 naar iedereen overgemaakt. Vanaf 14 juni 2020 worden tickets automatisch omgezet naar een tickets voor Veerplas Festival 2021.

Zonder jullie is er geen Veerplas Festival. Zoals aangegeven steun je door je ticket(s) om te zetten naar volgend jaar. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden Veerplas Festival een warm hart toe te dragen door een door jouw gekozen bedrag te doneren. Deze link vind je hier: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/24884/veerplas-festival-2021/event-info/

Heb je vragen over je tickets? Neem even contact met ons op!

Veerplas Festival wenst je veel gezondheid toe in deze periode en wij hopen je in de toekomst weer te zien!

2020-05-15T09:23:33+00:00