NOG EVEN OVER DE GEKOCHTE 2020 TICKETS

Vandaag een jaar geleden… wat een dag was dat. Veerplas Festival 2019 mocht als 1 van de weinige festivals die dag haar doorgang vinden… en ondanks de storm eerder op de dag wisten jullie er een mooie dag van te maken. Hiervoor zijn we jullie nog steeds heel dankbaar! 👏 🥰

Dit jaar gaat, zoals we allemaal weten, het feest niet door. Maar, wederom lof voor jullie. Massaal wordt aangegeven de tickets van dit jaar te bewaren voor volgend jaar. We gaan met z’n allen een dubbel feestelijk festival maken van Veerplas Festival 2021! ️🎈

Omdat Veerplas Festival 2020 verplaatst is naar volgend jaar, 12 juni 2021, heb je rond 14 mei een mail van Chipta.com ontvangen (zit mogelijk in je spam) over de mogelijkheden rondom je ticket(s).

Als je je ticket(s) wilt houden voor volgend jaar dan hoef je niets te doen: deze worden na zaterdag 13 juni aanstaande automatisch omgezet naar tickets voor volgend jaar. Bovendien krijg je per ticket volgend jaar 1 gratis consumptiemunt.

Kan je er volgend jaar niet bij zijn en wil je het geld voor je ticket(s) terug? Dan heb je nog tot en met aanstaande zaterdag 13 juni om refund aan te vragen. De mensen die nog niet gereageerd hebben, krijgen vandaag een reminder mail van Veerplas Festival.

Heb je refund aangevraagd maar wil je toch je tickets bewaren voor volgend jaar? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via
www.veerplasfestival.nl/contact

We missen jullie en zeggen tot volgend jaar, tot Veerplas Festival 2021! ♥️

2020-06-09T15:26:30+00:00