VEERPLAS FESTIVAL VERPLAATST NAAR 24 JULI 2021

Eindelijk nieuws, goed nieuws! Een go voor Veerplas Festival op 24 juli 2021! 💖

🎊 We gaan er voor, we geloven er in en gemeente Haarlem staat achter ons en onze plannen: een go voor Veerplas Festival op 24 juli 2021! Door de lange onzekere periode hebben updates op zich laten wachten, maar we hebben niet stilgezeten en alles op alles gezet om toch dit jaar het festival door te kunnen laten gaan. En met resultaat! Aangezien 12 juni nog te vroeg is gezien de maatregelen, zijn wij blij verheugd het festival te kunnen verplaatsen naar 24 juli.

🤩 Inmiddels gloort er licht aan het einde van de tunnel en krijgen we steeds meer onze vrijheden terug. De verwachting is dat in juli evenementen weer mogelijk zijn en het lijkt er steeds meer op dat dit gaat lukken. Wij hebben gezien het intieme en regionale karakter van Veerplas Festival durven we het aan om ons volledig in te zetten voor Veerplas Festival 24 juli. Samen met onze partners, waaronder de Provincie Noord-Holland, maken we er weer een mooi feest van. Misschien wel jouw eerste festival in tijden!

🤗 Eindelijk weer een festival uit het tijdperk ‘oude normaal’: geen mondkapjes of afstand. Veerplas Festival zoals je gewend bent met minstens 4 podia: techno, deephouse, hitjes en 80’s, 90’s, guilty pleasures en classics, diverse foodtrucks en entertainment. Er wordt een zogeheten COVID-vrije bubbel gecreëerd door bijvoorbeeld toegang op bewijs van negatieve test of vaccinatie. Exacte informatie hierover volgt. Eindelijk weer samen, knuffels, dansen, gekkigheid en feest!

🎈 De ticketverkoop start op vrijdag 28 mei om 14 uur.

Reeds gekochte tickets zijn geldig voor 2020 zijn geldig voor 24 juli 2021. Alle tickethouders ontvangen morgen een mail met informatie hierover, ook als je 24 juli niet kan.

We kunnen niet wachten om weer met jullie samen te zijn en hebben er ontzettend veel zin in! Veer we go again!

🥰 🙌 💃🕺

2021-05-20T23:40:27+00:00