24 JULI TÓCH GEEN VEERPLAS FESTIVAL

Lastig om onder woorden te brengen welke emoties het nieuws van gister bij ons oproept…

In de afgelopen onzekere 1,5 jaar hebben we alles op alles gezet en de mogelijkheid gekregen het 24 juli te proberen, ook al was de kans op dit scenario aanwezig. Dankzij heeeel veel support van jullie bezoekers, gemeente Haarlem, alle leveranciers en medewerkers gingen we er voor. Wat hadden we er allemaal zin in. Het zou een onvergetelijke editie worden… tóch gaan we elkaar helaas niet zien 24 juli aanstaande.

Komende dagen gaan we de hele situatie op een rijtje zetten en alles inventariseren. Jullie zullen waarschijnlijk een hoop vragen hebben en we beloven die zo snel mogelijk te beantwoorden. Geef ons heel even wat tijd om wat zaken op orde te stellen en jullie hopelijk snel van de juiste informatie te voorzien over hoe nu verder.
In plaats van dat we komende week het festival opbouwen, gaan we ons nu buigen over oplossingen, de toekomst en vooral ook nieuwe kansen, want… we moeten door!

Liefs Team Veerplas 💖

2021-07-11T16:34:16+00:00