DE HOSTINGPARTIJEN

Blij zijn wij dat we jullie onze hostingpartijen voor de 4 grootste podia van Veerplas Festival 2021 weer mogen presenteren!

🚩 STAGE 1:
Bekend van de indoorfestivals en loodsfeesten in de rauwste locaties van Haarlem. Sinds de eerste editie van Veerplas is dit dé favoriete plek voor liefhebbers van deephouse, house, tech house en techno met artiesten uit binnen- en buitenland zoals eerdere edities Egbert, Dominik Eulberg, Benny Rodrigues en Juan Sanchez. De opzet van de stage is ieder jaar anders, maar altijd gekenmerkt door de vorm van een arena waar je de hele dag rondjes kan lopen. We hebben het hier natuurlijk over:

🚩
STAGE 2:
Ze laten zich niet in een hokje plaatsen en staan garant voor FEEST met hoofdletters en je breeeedste glimlach op je gezicht. Verwacht een feest der herkenning, zakken en hakken op die vergeten hitjes, meeblèren met jouw quilty pleasures zoals voorheen op Jody Bernal en Def Rhymz, maar natuurlijk ook onvervalste old skool classics zoals van DJ Jean en rammende freestyle sets van Freestyle Maniacs en Bass Modulators. We laten snel weten wie ze dit jaar meenemen, de feestbeesten van…

🚩
STAGE 3:
Trillende dancehall, pompende afrobeats en smeuïge hitjes… Stilstaan was al geen optie en met de wetenschap van vandaag gaan we party-en like it’s your last night out! Eerder stonden hier o.a. Bokoesam en Dirtcaps, maar ook ons eigen KD Soundsystem! 17 maanden geleden stond KD Soundsystem voor het laatst op een podium, in Rio De Janeiro voor 5000 carnavalsvierders. Nu, 500 dagen later mag het weer! En wat is het fijn om dit moment thuis te vieren. Dit jaar nodigen zij op Veerplas de allergezelligste artiesten van dit moment uit. De heetste stage wordt dit jaar gehost door de ineen geslagen handen van:
🍑 KD Soundsystem x Hitjes!

🚩
STAGE 4:
Gehost door 2 partijen die zich met gerust hart de hofleveranciers van stuwende techno voor het Haarlemse nachtleven mogen noemen. Op hun weergaloze feesten in het Patronaat hoorde je grondleggers als Thomas Schumacher en Johannes Heil naast helden als Man With No Shadow en Wouter S. Na anderhalf jaar opgelegde radiostilte en beperkte evenementen is de knaldrang groter dan ooit, gelukkig is de festivaltent dat ook! Haarlem kan zich opmaken voor een portie meedogenloze techno. Zet je schrap voor…
Het is nog even wachten, maar wat hebben wij allen zin in 24 juli! Stay tuned, volgende week zullen we beginnen met de bekendmaking van de line up! 🥳
XoXo 💋

2021-07-01T13:33:08+00:00