KOOP ALLEEN TICKETS OVER VIA TICKETSWAP

⚠️ Koop alleen via TicketSwap om zeker te zijn van geldige tickets!

Voor mensen die tickets van een ander willen overnemen: koop deze veilig via de TicketSwap app of via www.ticketswap.nl/veerplas-festival. Koop niet via sites als Viagogo, oproepen op FB of Marktplaats. Voorkom teleurstelling want er kan geen garantie gegeven worden dat deze tickets geldig zijn.

TicketSwap controleert tickets op geldigheid. Het SecureSwap-systeem zorgt ervoor dat het ticket van de verkoper ongeldig wordt gemaakt en de koper een geheel nieuw en uniek ticket ontvangt. Zo ben je als koper altijd 100% zeker van een geldig ticket.

Twijfel je bij de echtheid van een verkoper of e-mails die je ontvangt? Check dan altijd de FAQ met tips over het herkennen van nep e-mails en websites: https://help.ticketswap.com/…/5123946-koop-ik-deze….

2021-07-08T19:34:35+00:00