LAATSTE INFO OVER MINIFEST

Na ruim 2 jaar wachten zijn we eindelijk weer begonnen met de opbouw van een feestje! We staan te popelen om jullie dit weekend weer te zien! Tijd voor de laatste info van Veerplas MiniFest. 🥳 🎈

❗ INFO OVER KOMEND WEEKEND ❗

› WEER
Het wordt heerlijk festivalweer: 🌤️, 20 graden, mini zuchtje wind. ‘s Avonds kan het afkoelen dus neem ook wat warms mee. Er zijn kluisjes.

› TIJDEN
Vrijdagmiddag om 16 uur openen we de poorten van Veerplas MiniFest voor 2 dagen feest! Zaterdag gaan ze om 15 uur open. Goed nieuws… we mogen beide dagen door tot 23:45 uur! 🙌

› CORONACHECK
Om naar een evenement te kunnen heeft de overheid besloten evenementen enkel toegankelijk te maken door middel van een geldige QR code via de CoronaCheck app. Deze QR code krijg je als je langer dan 14 dagen volledig gevaccineerd bent, hersteld bent, zie coronacheck.nl of anders middels een negatieve test (mocht je nog niet gevaccineerd of hersteld zijn en dus geen QR code hebben). Testen doe je max 24u voor het evenement via testenvoortoegang.org.
Er wordt enkel toegang verleend bij het tonen van een geldige QR in combinatie met een geldig ID bewijs en geldig entreeticket.

› PIN ONLY
Bij Veerplas MiniFest is het alleen mogelijk om met PIN te betalen (dus geen cash).

› KLUISJES AANWEZIG
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig.

› GEEN SIGARETTENVERKOOP
Er is geen sigarettenverkoop bij Veerplas MiniFest.

› NIET ROKEN IN DE TENT
Het is niet toegestaan om te roken in de tent.

› GEEN EVENEMENT-PARKEERTERREIN
Wij hopen dat iedereen met de fiets of OV komt. Kom je toch met de auto? Er is geen parkeerplaats voor het evenement. Er zijn meer dan voldoende gratis parkeerplekken in de Waarderpolder (bedrijventerrein), niet meer dan 15 minuten lopen van Veerplas. Parkeren is op eigen risico.

› VEERKWARTIER BEREIKBAAR
Het paviljoen Veerkwartier Haarlem is dit weekend gewoon open en bereikbaar.

› FEEST
Vooral dit . ✨

Tot morgen en/of zaterdag!!! 🥰

2022-01-06T14:49:15+00:00