DE LINE UP VAN O23TECHNO X NOODUITGANG

Het is tijd om de 3e stage van Veerplas Festival 2022 aan te kondigen. 🔥

Deze stage wordt gehost door 2 partijen die zich met gerust hart dé hofleveranciers van stuwende techno voor het Haarlemse nachtleven mogen noemen. Op hun weergaloze feesten in het Patronaat hoorde je grondleggers als Thomas Schumacher, Johannes Heil en UMEK naast helden als Justin Timmers, DIØN en Ahl Iver.

Na ruim 2 jaar opgelegde radiostilte en beperkte evenementen is de knaldrang groter dan ooit, gelukkig is de festivaltent dat ook! Haarlem kan zich opmaken voor een portie meedogenloze techno. Zet je schrap voor…  023TECHNO x Nooduitgang!

Hun line-up:
💥 Bart Skils
💥 Cynthia Spiering
💥 Ringo (live)
💥 Tom Schippers
💥 Cardo
💥 JRN x Marco Spaans
💥 Saiko x Sandro Ceglia

Met wie sta jij links voor? 🚀

#veerwego #veerplasfestival #023techno #nooduitgang #techno

2022-05-03T17:28:40+00:00