NIEUW: LAAT JE HOREN OP DE LAAT JE HOREN! STAGE

NIEUW: de “Laat Je Horen!” stage! đŸ“Ŗ

Bij deze interactieve stage laat jij je horen. Dit doe je niet alleen luidkeels met je stembanden, maar ook door te bepalen wat de DJ draait. Met SuperStijl stem jij via stemkasten welke muziekstijl het collectief een kwartier lang gaat draaien. Of draai bij Twist & Tune aan het rad en laat je verrassen door het lot: wordt het 10 minuten de luchtgitaar, de polonaise of boybands en -girls? Met Pick & Play kies je uit bakken vol singles jouw favoriete guilty pleasure. Of speel mee en win bij de dolle Disco Bingo. Kortom… Het is feest Ên je hangt zelf de slingers op! 🎉🎈

De stage wordt gehost gepresenteerd door het legendarische entertainment duo Kenneth en Andor en gehost door Flexcitement.com.

De line up van de Laat Je Horen! stage:
đŸ“Ŗ SuperStijl
đŸ“Ŗ Disco Bingo
đŸ“Ŗ Twist & Tune
đŸ“Ŗ Pick & Play
đŸ“Ŗ FlexyFrank
đŸ“Ŗ Kenneth & Andor
đŸ“Ŗ T Foute Halve Uur

Nog 2,5 weekje wachten!

#veerwego #veerplasfestival

2022-05-24T22:38:41+00:00