DE NAMEN VAN DE WAUS STAGE ZIJN BEKEND

Hierbij presenteren we met trots de line-up van onze open air arena stage: Waus! Dansen in de zon, genieten van melodieuze techno, deep- en techhouse, indie dance, new trance en classics. Dit zijn de helden. 🥵 🫶

✨ VNTM is hard op weg naar de wereldtop. Zijn muziek verschijnt inmiddels op de allergrootste labels. Hij bracht zijn muziek al ten gehore op Awakenings Festival, Into The Woods en WTTF. Dit jaar onder andere Loveland, Memento en 10 juni Veerplas Festival!

✨ Tjade en zijn sets zitten vol energie. Vorig jaar stond hij op vrijwel ieder groot festival: sloot de India tent van Lowlands af, stond op Best Kept Secret en rockte Into The Woods. Met zijn knipoog naar eurodance, trance en classics zijn wij blij dat hij bij ons staat!

✨ Hollt is niet te stoppen. Hij draait niet alleen op grote festivals, maar dit jaar zelfs ook op het grootste festival: Tomorrowland. Hart voor melodieuze techno, en voor Haarlem.

✨ Alexander Koning is geen onbekende voor Haarlem. Rot in het vak en brein achter classics festivals als IT festival, Promised Land en Summer Of Love. Hij kent alle classics en weet dat als geen ander te verweven in zijn energieke house set.

✨ Thommie G. Deze Haarlemse Held draait van Wildeburg tot Tblisi, via London en Berlijn. Dat hij dit jaar op de Waus stage staat vinden wij dus heel erg fijn!

✨ Ninsa kun je herkennen aan haar glitter outfits in de booth en kleurrijke muziekkeuze. Dit jaar vind je haar op bijvoorbeeld Pleinvrees, Memento, Gardens of Babylon en onze eigen Waus stage!

✨ Jaap Ligthart: vaste gast in The Boom Room op Slam, draait ongeveer over de hele wereld, zoals laatst Argentinië en Amerika, maar ook zijn platen worden gedraaid door de groten der aarde.

Zin in!

Late tickets vind je hier.

#zinin #waus #veerwego #veerplasfestival

2023-05-01T09:22:33+00:00