Bass Modulators 2018-05-19T19:14:29+00:00

Project Description

Bass Modulators is een samenwerking tussen de Nederlandse Roland Evers en Rick Buijtenhek die begon in 2007. Twee jongens die sinds de middelbare school bevriend zijn, beiden met een grote passie voor muziek die hun ware geloof in Hardstyle op 17-jarige leeftijd vonden.

Het avontuur begon vanaf het moment dat ze een demo online zetten van een van hun eerste nummers en een aanbieding kregen van DJ’s United records om het uit te brengen.

Toen Tatanka hun talent zag als de topman van DJU, bood hij hen de mogelijkheid om een eigen label te hebben. Dit resulteerde in de succesvolle (sub) Label ‘Orange Records’ waar ze hun creativiteit konden uiten. Dit was ook de plek waar ze hun immense hits zoals ‘Quarantine’, ‘NRGizer’ en ‘Take It Back’ uitbrachten.

Het jaar dat volgde was een groot avontuur. De successen resulteerden in een heleboel geweldige optredens met grote steun van fans, maar ook van organisaties en andere DJ’s. De optredens bleven maar komen en ze vlogen over de hele wereld om hun geluid te verspreiden. Ze speelden op de grootste podia ‘s en festivals in Europa zoals Q-Base, Emporium en het Qontinent.

Een jaar later en veel releases later, kregen ze het aanbod om lid te worden van de wereld leidende Scantraxx-label. Dit was een aanbod dat ze niet konden weigeren en daarom namen ze deze grote stap om hun unieke en verbeterde geluid te delen met de wereld onder het beroemde Scantraxx-opdruk.