CARDO 2022-06-04T17:03:05+00:00

Project Description

Als kind zag hij zijn vader altijd al platen draaien en deze ervaringen met muziek hadden een grote invloed op zijn leven. Dit werd uiteindelijk zijn inspiratie om zelf artiest te worden en zorgde ervoor dat hij deze passie omzette in stevige ambities.

CARDO’s sound neigt meer naar de diepere en abstracte kant van Techno. Hij gebruikt deze sound om spanning op te bouwen door de intensiteit van de atmosfeer in zijn sets subtiel op te voeren. Deze atmosfeer komt het best tot zijn recht in een donkere en intieme club met een stevig geluidssysteem, met een liefdevol en gepassioneerd publiek.

Hij heeft zijn sound al in meerdere clubs laten horen, zoals Paradiso, Panama en de Spaanse club Zeppelin, waar hij de menigte wist op te zwepen met zijn vaardigheden en passie voor elektronische muziek.

Naast het draaien van DJ-sets, begon CARDO zich ook te richten op het produceren en het samenstellen van een live set. Ook is hij onlangs zijn eigen label COMPLOT begonnen en worden zijn producties al ondersteund door de Nederlandse meesters ROD en Sterac.