Dominic Broocks 2022-06-05T09:53:24+00:00

Project Description

Dominic Broocks is een 24-jarige dj/producer uit Haarlem. In de zomer van 2010 had hij zijn eerste aanraking met een dj-set. Dit maakte hem zo enthousiast dat hij live dj-sets is gaan bekijken van grote DJ’s. Door die live dj-sets te bekijken en dat zelf te proberen, heeft hij zich zelf het draaien aangeleerd.

Sinds zijn 17e is hij echt serieus aan het werk gegaan, met meer dan 450 shows op zijn naam op onder andere Solar Festival, Guilty Pleasure Festival, Electronic Picnic Festival, Weekend Magnifiek, Thuishaven, Club Air, Club Nyx is dit zeker een man om rekening mee te houden.

Dominic Broocks staat voor een kwalitatieve en energieke muziek beleving, met zijn House gebaseerde sets, waarin hij van Pop House tot Guilty Pleasures en Bass House tot Classics draait en dit allemaal moeiteloos met elkaar samensmelt. Zelfs van een kleine uitstap naar een ander genre is hij niet vies. Tijdens zijn sets wilt hij het publiek graag entertainen en hun een onvergetelijke avond geven.

Na een lange tijd niet te kunnen optreden, kan hij niet wachten om weer voor publiek op het podium te staan. In de tussentijd heeft hij zeker niet stil gezeten. Nooit klaar met zijn eigen ontwikkeling is hij al een tijd bezig met produceren en aan zijn eigen sound aan het werken. Uiteindelijk op het podium te staan met zijn eigen muziek is zijn ultieme doel. Naast zijn eigen project werkt hij ook veel voor en met andere muzikanten in de studio.

Soundcloud.com/dominicbroocks
Instagram.com/dominicbroocks
Facebook.com/dominicbroocks