Igor x Tino 2022-06-05T09:45:19+00:00

Project Description

Igor Spee, 33 jaar, talentvol, muzikaal, en vol enthousiasme. Van deep house tot techno, Igor is gepassioneerd over muziek en begon toen hij 23 was in Club Stalker met plaatjes draaien, maar het is daar zeker niet bij gebleven! Snel werd hij opgepikt in de underground rave scene en werd hij een vast gezicht bij Waus. Maar ook op festivals als Wooferland en Edit Festival was hij te horen. Dankzij zijn muzieksmaak en aanwezigheid werd Igor snel bekend in de Haarlemse DJscene.

Tino Willems, 50 jaar, is in 1997 zijn DJ Carrière begonnen bij Club Stalker als resident dj op zijn eigen feestje “The Freeway”, die standaard op de vrijdag avond gehouden werd. Op het strand is het ook geen onbekende. Tino is al 25 jaar resident dj bij Woodstock 69, en heeft op veel festivals en clubs over het hele land de handjes in de lucht gekregen. Bekend van zijn smaak voor ethnic world music die hij als beste kan combineren met rocking beats.

Toen deze twee elkaar in Club Stalker troffen, was het meteen een match! Met hun talenten gecombineerd is het gegarandeerd feest!