KD Soundsytem 2022-06-05T09:57:13+00:00

Project Description

KD SOUNDSYSTEM is een meerkoppig party-monster waarbij zangers, dansers, MC’s en DJ’s je meenemen op een muzikale reis over de wereld. KD Soundsystem is bekend om hun Afro-Caribbean Beats, unieke live-shows en ongekende energie!

KD brengt eigen producties geïnspireerd door Dancehall, Afrobeats, Baile Funk en Soca. Optredens op Jamaica en in Sierra-Leone, Gambia Senegal, Zuid-Afrika en Brazilië bracht de crew dichter bij de muzikale roots.

Begin 2019 releasde KD SOUNDSYSTEM hun debuut album in een uitverkochte Paradiso. Dit betekende een kick-off van een lange tour die abrupt werd afgebroken door een zekere pandemie. Ondanks dit voorval wist KD dat jaar op te treden in Europa, Verenigd Koninkrijk, west Afrika en Brazilië. De laatste pre-covid show was zelfs in Rio de Janeiro tijdens het beroemde Rio Carnaval voor een uitzinnige menigte van 5000 mensen.

Samira (danser/choreograaf), MC Power (acrobatische hype-man), Zoë (vocalist), The Teacher (DJ/producer), Addik (DJ/producer) en hun new geadopteerde familielid Djinti (Danser/MC) kunnen niet wachten om weer op het podium te staan. De slogan van 2021? We are going to party like it’s your last night out!