Roberto DaVinci 2019-05-07T15:22:50+00:00

Project Description

Terwijl housemuziek werd geboren in 1988, had Roberto DaVinci al zijn eerste optreden. Hij startte zijn publieke carrière in een van de beroemdste underground clubs van Haarlem genaamd “Dwiezels”. Tegelijkertijd experimenteerde hij ook met “knippen en plakken” -mixen met behulp van taperecorders. Toen zijn eerste mix thuis werd gemaakt, toonde Radio 3FM, interesse in zijn vaardigheden en liet hij zijn eerste echte mix horen.

Halverwege de jaren 90 vergrootte Roberto DaVinci zijn inspanningen om zijn vaardigheden en liefde voor DJ te ontwikkelen. Hoewel het part-time deed, leverden deze inspanningen zijn vruchten af toen Roberto DaVinci lokale DJ-kampioenschappen won en een plek verdiende in de finale van de Dutch Live DJ Mix Championships.

Roberto DaVinci ontving vele uitnodigingen om op feestjes te spelen in de jaren 90, maar begin 2000 begonnen hij en twee goede (DJ) vrienden Classic House Parties te organiseren, genaamd “Reborn”. Die feesten waren een groot succes en lieten de aanwezigen achter om alleen nog meer te willen. Roberto DaVinci en zijn twee vrienden hebben uiteindelijk gedurende de jaren ’00 meer dan 40 van die feesten georganiseerd.