Sebastian Bronk 2018-05-19T18:28:26+00:00

Project Description

De muzikale Nederlandse DJ, voorheen bekend als “Basti Lourenz”, werd ontdekt in het prachtige eiland Curaçao in de zomer van 2006. Een lokale clubeigenaar, die hield van zijn frisse en opbeurende geluid, gaf hem een kans om een paar nachten in zijn club te draaien. . Het was daar dat de carrière van Sebastian Bronk DJ op de juiste manier werd gelanceerd. Het duurde niet lang voordat promoters dit opmerkten en kort nadat andere boekingen volgden.
Binnen een paar maanden speelde deze opkomende ‘vreemdeling’ op verschillende grote feesten in Nederland, en werd steeds bekender. In de daaropvolgende jaren slaagde hij erin om verschillende residency-spots aan zijn naam toe te voegen, grote Nederlandse organisaties boekten hem en hij speelde in een voetbalstadion voor 25.000 mensen !!

In 2009 kwam zijn eerste house nummer “Bang” uit en kreeg de grote steun van Roger Sanchez; de track werd gespeeld op Sensation White door Erick-E. Na dat succesvolle nummer maakte hij een “Turn me on” bootleg van David Guetta, die hem persoonlijk complimenteerde. Sebastian Bronk heeft ook samenwerkingen met Artistic Raw en scoorde groot met hun nummer “Wolfpack”. Het nummer werd verschillende keren gespeeld door artiesten zoals Tiesto en Promiseland.

Sebastian Bronk is erg trots op het werken naast internationale DJ’s zoals Kid Massive, Funkerman, Fedde Le Grand, The Cubeguys, Afrojack, Sidney Samson en Sandy Rivera. Tegenwoordig brengt Sebastian Bronk veel tijd door in zijn studio en ondertekende onlangs zijn eerste track bij Armada Music. Houd je ogen open, maar nog belangrijker, luister, want op dit moment komt Sebastian Bronk achterna.