Thommie G 2018-05-19T19:17:18+00:00

Project Description

DJ en elektronische muziekcomponist uit Haarlem, Nederland. Thomas was vanaf het begin betoverd door de betovering van muziek. Gedurende 16 jaar als grafisch ontwerper werkte het logisch om in de wereld van geluidsontwerp te stappen. Hij heeft een grote affiniteit met tribale muziek en combineert organische geluiden en ritmes met zijn producties, waarbij hij de luisteraar naar plaatsen buiten zijn audiosysteem brengt.

Hoewel hij niet getrouwd is met een specifiek genre, raakt zijn stijl elementen van diep, melodisch en tribaal aan. Hij produceert verschillende geluiden voor verschillende gelegenheden, meestal door hemzelf, soms samenwerkend met andere muzikanten. En met succes: zijn eerste solo-EP, getiteld Athinouk, werd in mei 2016 op Tropical Twista Records uitgebracht. Meer releases verschenen op Phat Elephant Recordings in Amsterdam, het gloednieuwe label Whirling Wolf en Cosmic Awakenings. Zijn muziek wordt gespeeld door een aantal DJ’s, zoals Mira, Eelke Kleijn, Oceanvs Orientalis, het beruchte Voodoohop-collectief uit BraziliĆ«, collectief Urban Cosmonaut Radio en meer.

In 2015 werd Dancing on the Stars (Dansen onder de Sterren) geboren, de eigen clubnacht van Thomas in zijn geboortestad Haarlem, waar lokale en internationale muzikanten hun muziek spelen. Thomas ‘muzikale avonturen brengen hem naar clubs en festivals in binnen- en buitenland, dus houd zijn agenda goed in de gaten.