DE LINE UP VAN DE ARENA: WAUS!

Hier is de line up van onze ronde, open air stage ‘de arena’, ook wel bekend als Waus! Ideale plek om rondjes te lopen 🤪 maar hier ben je vooral om te dansen in de zon op de lekkerste melodieuze house en techno.

✨ Alexander Koning. Rot in het vak en brein achter classics festivals als IT festival, Promised Land en Summer Of Love. Hij kent alle classics en weet dit als geen ander te verweven in zijn energieke house set.

✨ Carmen Lisa is niet voor niets opgevallen door Secret Cinema. Ze is een getalenteerd artiest die niet alleen uplifting techno draait, maar zelf ook nogal in de lift zit. Tomorrowland, Awakenings, 7th Sunday, Free Your Mind, 909… waar staat ze niet? Gelukkig had ze nog plek in haar agenda en staat ze 8 juni bij ons te vlammen!

✨ Minoz is niet alleen Haarlems, maar ook nog eens de drijvende kracht achter Epika. Al jaren dj en organisator vol passie en hart voor melodieuze techno. Onlangs met Epika nog het Sieraad in Amsterdam en meerdere locaties in Haarlem uitverkocht. Als vriend van Veerplas mag hij dus niet ontbreken.

✨ Miss Melera en Haarlem is al lang een match. Haarlem is zelfs onderdeel van de start van haar carrière. Inmiddels draait ze overal ter wereld en is haar podcast en event COLOURIZON vol melodieuze en progressive techno erg geliefd onder velen. Deze zomer vind je haar op festivals als Free Your Mind, Loveland en Veerplas!

✨ Retrouve is een uit Hongarije afkomstig duo die je zeker in de gaten moet houden. Hun muziekstijl is te omschrijven als energieke en groovy house met releases op onder andere PIV. Eerder draaiden ze op Elrow en bij Thuishaven, komende zomer bij Sziget! En bij ons!

✨ Rose Ringed. Een muzikaal talent dat ieder instrument bespeelt. Hij is dan ook succesvol producer met support van o.a. Joris Voorn en Solomun. Logisch dat hij dit jaar geboekt is voor Tomorrowland, Mysteryland en Extrema. We zijn dan ook trots dat hij ook Veerplas zijn energieke en melodieuze techno ten gehore gaat brengen.

#veerwego #house #techno

2024-03-28T18:07:55+02:00