DE LINE UP VAN DE BEACH: HITJES!

DE BEACH: het hitjes podium op het strand op Veerplas Festival zaterdag 8 juni. Schuren en glijen op bangers uit de 00’s tot tijdloze hits. Dit jaar slaan de razend populaire feestconcepten Haarlems Vertier & Poespas hun handen inéén en zorgen gegarandeerd voor jouw portie feest! Zij nemen mee:

🌴 FeestDJRuud: koning van het feest. Met tal van hits, de grootste festivals en elk jaar overvolle zomertours leeft Ruud als rode draad door ieders party leven. Deze eclectische party pionier geeft gas (op die lolly) en zal zorgen voor een wervelwind vol gekkigheid.

🌴 DAI$Y is voor Haarlem niet onbekend. Stonden meermaals in de Stalker en ook in 2017 op Veerplas. Met hun mix van hitjes, urban en house zorgen zij voor 100% feest en laten niemand onbezweet.

🌴 Mikey Nice & MC Unu: energie en entertainment smelten samen tot één onvergetelijke ervaring. Dit dynamische duo uit Amsterdam brengt onweerstaanbare muzikale hits een flinke dosis vrolijkheid en laten je achter met een brede glimlach!

🌴 Hitjesgolf: een tsunami aan hitjes van toen en nu. Een set vol glijers, bangers, meezingers, guilty pleasures en gekkigheid. Het concept tourt door heel het land en 8 juni terug bij Veerplas!

🌴 Bram Wijsman is een hitjes jukebox die door heel het land zijn muzikale kunstjes vertoont en een spoor van feest achterlaat. Hij is het creatieve brein van Vertier en tevens co host van deze stage.

🌴 Bermuda: een veelbelovend Haarlems duo. Met een sexy blend van De Jeugd, Goldband en Yung internet is Bermuda klaar om aan het grote werk te beginnen. Breng je versace bril naar de show voor een flink potje knalle in de hammerhalle

🌴 Timma is meester in het creëren van sfeer. Als Poespas resident en organisator van vele evenementen in Haarlem, heeft Timma zijn stempel breed op de Haarlemse scene gedrukt.

🌴 Oliver Dice komt uit de Stalker stal waar hij zijn eerste getalenteerde DJ stappen heeft gezet. Inmiddels weet hij van iedereen een Dancing Queen te maken door zijn energieke sets voor out of the box hits.

🌴 Vertier DJ Team is te vinden door heel het land maar brengen het feestje 8 juni naar de Veerplas! Verwacht de beste Hitjes, House, 90’s, 00’s en alles wat ertussen en erbuiten zit.

#veerwego #hitjes #debeach

2024-04-11T14:18:26+00:00