INFO OVER DE KAARTVERKOOP VRIJDAG 12 JANUARI

Morgen, vrijdag 12 januari, is het zover: om 12:00 uur start de kaartverkoop voor Veerplas Festival 2024 (za 8 juni) en Veerplas Vrijmibo Festival (vr 7 juni)! Hierover wat nuttige info… 👇

ℹī¸ Tickets vind je morgen hier. Zorg dat je op tijd klaar zit. Om 12:00 uur gaat de shop open met een ‘wachtkamer’ met ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’-principe. Dit geeft iedereen een eerlijke kans en heb je een aantal minuten de tijd om de bestelling te plaatsen.

🎟ī¸ COMBITICKETS
Er zullen ook combitickets verkrijgbaar zijn. Met 1 combiticket heb je toegang tot zowel de vrijdag als de zaterdag.

🛅 KLUISJES
Nieuw dit jaar is dat je meteen bij aankoop van een entreeticket ook je kluisje al kunt huren. De kluisjes zijn te openen met een pincode. Superhandig, want je hebt geen sleutel meer nodig, de kluisjes zijn gemakkelijker te delen (tip), en geen borg.
De code voor je kluisje ontvangt de ticketkoper een paar dagen voor het festival per mail. Er is keuze tussen normale (24*28*50cm) en grote (35*28*50cm) kluisjes. Met hoeveel mensen een kluisje te delen is, is natuurlijk afhankelijk van hoeveel jassen/spullen je er in wilt stoppen.
Vooraf een kluisje huren is ideaal, want dat hoef je dan op het festival niet meer te doen. Het is overigens wel mogelijk om ook op het festival zelf een kluisje te huren.

Bedankt voor de aandacht en tot morgen, vrijdag 12 januari, 12 uur! ⏰đŸ”Ĩ

2024-01-11T23:58:30+00:00