TECHNOTENT GEHOST DOOR NOODUITGANG & 023TECHNO

Dit was de technotent vorig jaar đŸ„” Komende editie zal het gaspedaal wat dieper worden ingetrapt: linkerbaan en met 220 km/u door het geluid met dĂ© technopartijen van Haarlem: Nooduitgang en 023TECHNO. 🚀

Nooduitgang gaat hard in alle opzichten. Ze barsten uit hun voegen, verkochten afgelopen weekend heel Patronaat uit en doen met hun technofeesten binnenkort ook andere steden als Leiden aan. Verwacht op Veerplas dus ook een volgepakte tent met snoeiharde techno.

Al jaren organiseert 023TECHNO technofeesten in Haarlem en daarbuiten. Ook zij hebben laatst nog een topeditie neer weten te zetten met Speedy J en Steve Rachmad in Patronaat. Niet te missen in de scene en dus ook niet komende editie op Veerplas.

Dat wordt wederom knallen.đŸ’„

Tickets: bit.ly/veerplasfestival2023

#techno #nooduitgang #023techno #hardgaan #veerwego #veerplasfestival

2023-04-07T13:07:20+00:00