Laatste info voor morgen

Eindelijk is het zover! We maken ons klaar voor de vijfde en meest tropische editie van Veerplas Festival. We hadden zon besteld, en daar is gehoor aan gegeven 😅: het wordt 28 graden met heel veel zon 🫠. Dat vergt natuurlijk een paar maatregelen. Hierbij de laatste info voor morgen. ℹ️

☀️ NEEM ZONNEBRAND MEE
Wel als crème zoals een tube, geen spray.

🌴 EXTRA SCHADUWPLEKKEN
Er zijn extra schaduwplekken gecreëerd en tenten zijn zoveel mogelijk geopend voor ventilatie. Het blijft een open terrein, dus houd daar wel rekening mee.

🚰 WATERTAPPUNTEN
Er zijn gratis watertappunten aangelegd. Flessen/waterzakken mogen niet mee naar binnen. Het water dat bij de bar verkocht wordt, zit in flesjes.

🛅 KLUISJES
Overweeg om wat warms mee te nemen voor de avond, dan kan het door de wind fors afkoelen. Je kan je extra kleding bewaren in de kluisjes op het terrein.

📣 UITVERKOCHT EN TOEGANG
We zijn uitverkocht geen deurverkoop. Kom op tijd, zo worden rijen voorkomen. De deuren om 13 uur geopend en sluiten om 20 uur. Het is niet mogelijk het terrein tussentijds te verlaten.

🍔 DRUKTE BIJ FOODTRUCKS ROND ETENSTIJD
Aangezien iedereen rond etenstijd wilt eten, kan het druk zijn bij de foodtrucks rond die tijd. Houd hier dus rekening mee.

💳 PIN ONLY
Betaling is met PIN (pas/smartphone). Voor mensen met cash: er is een cash point aanwezig waar je een tijdelijke betaalpas kan kopen. Er kan in meervoud van 10,- worden opgeladen en enkel gepast betalen. De pas is alleen morgen geldig.

🥤 BEKERSYSTEEM
Bij de ingang krijg je een bekermunt. Hiermee krijg je bij je eerste bestelling een beker of fles en betaal je voor je drankje. Zonder bekermunt, beker, fles of tray betaal je 50 cent voor de beker, fles of tray.

🚭 NIET ROKEN IN DE TENTEN

🌳 GOOI PEUKEN NIET IN DE NATUUR
Neem bij de ingang een gratis draagbare asbak mee.

🅿️ PARKEREN
Er is geen parkeerterrein bij de Veerplas. Kom dus vooral op de fiets, het OV of lopend. Als je toch wilt parkeren, parkeer dan niet ergens in het wild, maar in parkeervakken.

🎉 AFTER PARTY
Er zijn nog tickets voor de after party in Patronaat.

Kijk voor alle info op veerplasfestival.nl/info

Hebben jullie er een beetje zin in in in?

Tot morgen! 🤩

#laatsteinfo #nog1nachtje #veerwego #veerplasfestival

2023-06-10T10:02:25+00:00