DE LINE UP VAN DE KAS: KOPJEK!

Nieuw dit jaar is DE KAS: een grote dampende transparante hal met een intieme club setting vol exotische planten. De ultieme partij die deze tent kan omtoveren tot een dampende house kas is KopjeK. Deze organisatie is tevens de stal waar o.a. Tjade – die vorig jaar onze Waus stage afsloot – vandaan komt. Energieke (hard)house, techno, trance, eurodance met 90s twists… KopjeK komt naar Haarlem en neemt mee:

πŸš€ Moody Mehran: authentieke elektronische muziek, 90s techno en trance. Samen met Tjade en Lucky Done Gone vormen zij TLM Airlines die poppodia door het land zonder moeite uitverkopen. Na Lowlands, Wildeburg, Awakenings en 909 is het tijd voor Veerplas Festival 8 juni!

πŸš€ Doppelgang. Deze tweeling uit Amsterdam is een icoon in de techno, electro en house scene. Ze zijn resident bij Milkshake en rocken jaarlijks de Adonis stage van Lowlands. Double trouble fun!

πŸš€ DJ Sweet6Teen. Deze energieke DJ uit Duitsland heeft een enorme passie voor 90s en 00s rave muziek. Haar platentas zit vol met vinyl waarmee ze altijd krachtige en verrassende sets weet neer te zetten.

πŸš€ Rozie. Vriendin van KopjeK met veel liefde voor 90s house en trance en barstensvol energie. Naast Awakenings, Intercell, Audio Obscura, Die Rakete en Mysteryland staat ze 8 juni ook bij ons

πŸš€ Jelte is één van de gezichten van KopjeK. Hij is niet weg te denken uit de Groningse scene. Ook daarbuiten stond hij al op In To The Woods, Subcultuur en Die Rakete. GeΓ―nspireerd door 90s muziek en vinyl dj pur sang.

πŸš€ 22 Interns. Met hun hardhouse, trance en eurodance invloeden verkopen ze niet alleen hun Nachtdienst feesten uit, maar krijgen hun muzikale producties support van Marlon Hoffstadt, Benwal en Pegassi. Tof dat ze er bij zijn!

πŸš€ Essy: talent uit Rotterdam die veel liefde en groove combineert met progressieve house en techno. Intercell, KopjeK, WiSh en Paaspop… ze krijgt overal iedereen aan het dansen.

πŸš€ The Good Girls Club. Dit Haarlemse collectief – Anne, Eva en Romy – weet hoe een feestje neergezet moet worden. Naast eigen avonden in Haarlem vind je ze op Mysteryland en in Tivoli Utrecht. Kom maar door met die melodische uplifting tracks!

#veerwego #kopjek #dekas

2024-04-19T12:06:50+00:00