DE LINE UP VAN DE FEESTTENT!

DE FEESTTENT van Veerplas Festival 2024 8 juni! Deze wordt na-tuur-lijk gehost door Haerlemsch Finest die dit jaar 10 jaar bestaan… reden voor extra feest dus! Deze uit de hand gelopen grap van de vriendengroep begon tijdens Edit Festival in 2014 en heeft sindsdien vele feestbeesten laten stampen, beuken en gabberen. De dag begint met feest en eindigt met allerfeest. De line up:

🎉 The Darkraver. Komt tie dan hè! Eindelijk is het hem gelukt om naar Veerplas te komen. Zijn agenda zit overvol: Defqon, Intents en Emporium. Oldschool, hardstyle, hardcore, jump… Totale chaos en gaan met die banaan!

🎉 Jody Bernal stond in 2017 al bij ons, nu is ie terug! Natuurlijk bekend sinds zijn Que Si Que No in de 90’s, maar heeft nog steeds top 40 hits en is zeer actief als DJ. Naast Wish, Solar en Total Loss zet ie ook bij ons de tent op z’n kop.

🎉 Freestyle Maniacs. Haarlems fijnsten als het gaat om Freestyle, hardstyle, jump, early rave, classics, hardcore en gekkigheid. Niets is te gek ; deze vrienden van de show hebben maar 1 doel: het dak van de tent MOET er af.

🎉 Nick White is gegarandeerd feest met een mix van hits en klassiekers gecombineerd met een flinke dosis energie. Na Paaspop, Mysteryland en Dutchweek staat ie 8 juni ook bij ons te vlammen!

🎉 Hucke. Deze Haarlemmer weet alles van house en rave classics. Na decennia ervaring te hebben opgedaan wordt het nu tijd op Veerplas Festival 8 juni te voorzien van een uur lang raven op de allerbeste houseclassics ooit gemaakt.

🎉 Twist & Tune: het muziekrad waarbij het publiek zelf door een slinger aan ‘t rad de muziek bepaalt. 10 minuten Nederlandstalig, de polonaise of reggaeton? 80’s, hakkûh, R&B of fout… alles komt voorbij.

🎉 FlexyFrank. De flexibele en ervaren Haarlemse DJ die bekend staat om zijn veelzijdigheid die hij heeft verzorgd bij vele events zoals Formule 1 Grand Prix, Awakenings, Mysteryland en bij ons!

🎉 Kenneth & Andor. Hét legendarische duo met passie voor het vermaken van mensen. Deze heren maken er overal een feestje van en toveren een lach op ieders gezicht.

🎉 Mr. Bob is vaste waarde bij Bobbie Bar-Dancing en bezorgt je 8 juni een trip down memory lane met alle hits die maar dansbaar zijn.

#veerwego #feesttent #haerlemschfinest

2024-05-01T11:44:21+00:00