DE LINE UP VAN DE HITJES STAGE

De stage op het strand is een heerlijk plekje waar het met de vele tropische hits wel eens heel heet kan worden. πŸ₯΅πŸŒ΄
Van zwoele r&b tot dancehall, hete hits en vieze glijers. Schuren op het zand terwijl je staat te schudden met een bil in je hand. Dit is de line up van Hitjes! πŸ‘πŸŽŠ

πŸ‘ DEEJAY ABSTRACT is een hip hop en urban artiest die bekend staat om zijn unieke stijl, sound en bizar technische skills! De voormalig Dutch Red Bull Thre3style kampioen staat hij op Lowlands, Down the Rabbit Hole, Mysteryland en Paradiso en reist als dj/producer over heel de wereld: New York, London, Berlijn, Ibiza, Zuid-Korea, Japan en IndonesiΓ«. Maar… 10 juni staat ‘ie gewoon bij ons!

πŸ‘ Phalerieau: als je televisievriend niet in de jungle is dan staat hij achter de draaitafels. Phalerieau’s creativiteit is terug te horen in zijn mixes; hij zoekt naar connecties tussen platen en laat horen waar samples vandaan komen. Verwacht diverse genre’s en snelle mixes.

πŸ‘ KD Soundystem neemt je middels hun dancehall, Brazilian funk en afrobeats producties mee op reis de hele wereld over. Deze 6 koppige act – die bestaat uit DJ’s, een MC, zangers en dansers, – zit vol dans, zang en heel veel energie.

πŸ‘ Hitjesgolf brengt je een tsunami aan hitjes van toen en nu. Verwacht een set vol glijers, bangers, meezingers, guilty pleasures en gekkigheid. Het concept tourt door heel het land en volgende maand dus aan de Veerplas!

πŸ‘ Bram Wijsman is een hitjes jukebox die door heel het land (en ook wel eens daar buiten) zijn all round muzikale kunstjes vertoond. Hij organiseert ook het concept Vertier dat nu in 6 grote steden te vinden is en overal en altijd is uitverkocht.

πŸ‘ The Good Girls Club is het Haarlemse collectief, waar vrouwelijk talent de line up Γ©n de dansvloer altijd compleet in de fik steekt. House in vuur en vlam, uit je plaat met Disco of terug in de tijd met 90s Classics: The Good Girls Club is je place to be.

πŸ‘ Leks blijft in zijn sets niet bij één genre en daagt zijn publiek vaak uit door een combinatie van classics, guilty pleasures, house en opvallende edits. Met vele residenties zoals bij Bobbi en de legendarische Club Stalker, weet hij de toon te zetten.

πŸ‘ Timmy Turner turnt elke hit uit ieder genre in een energieke en eclectische mix. Van r&b en hiphop tot disco en classics. Alles komt voorbij tijdens zijn sets in o.a. Escape, Nyx, Air of Bobbi, of bij DoesGek, Haarlems Vertier of Hello Friday.

πŸ‘ Alpay is een upcoming urban DJ en producer uit Haarlem. Met meer dan 100.000 streams op zijn laatste track heeft Alpay een succesvolle startschot gegeven aan zijn carriΓ¨re.

Nog 39 dagen om je outfit samen te stellen! πŸ‘—

2023-05-01T19:38:40+00:00