TECHNO LINE UP VAN NOODUITGANG X 023TECHNO

De technotent zit dit jaar vol energie, peak time techno en rave bangers. πŸ₯΅πŸš€ De tent wordt wederom gehost door Nooduitgang en 023Techno die beide succesvolle en uitverkochte edities achter de rug hebben. Zij nemen de volgende artiesten mee die wel weten hoe ze moeten vlammen…

πŸ”₯ DIØN gaat als een raket. Op Verknipt en ieder ander succesvol festival is de stage te klein voor deze man. Met een mix van snoeiharde techno, acid en rave neemt hij je mee naar het geluid uit de jaren ’90 gecombineerd met hedendaagse rauwe randjes.

πŸ”₯ Grace Dahl staat bekend om haar krachtige hard groove techno sets. Naast DJ produceert ze tracks die onder andere op het label van Amelie Lens gereleased wordt. Ze komt uit Amsterdam, is resident bij Vault Sessions en staat regelmatig in de rauwe technoclub Radion.

πŸ”₯ Dion Visser kom je naast Verknipt dit jaar op vele festivals tegen en is dan ook inmiddels meer dan een opkomend techno talent. Zijn sets zijn hypnotisch, trippy en vol energie.

πŸ”₯ Tom Schippers is 023TECHNO. Tom’s strakke en harde sets balanceren op de rand van peak time en hard techno en zijn steevast doorspekt met een flinke dosis acid. Deze authentieke mug heeft met al headliners gestaan als UMEK, Bart Skils en Thomas Schumacher.

πŸ”₯ JRN laat zich binnen de techno scene kenmerken door snoeiharde techno. Om die reden sluit hij dan ook meestal het welbekende Nooduitgang af op zijn unieke manier, iets wat hij dan ook zeker zal meenemen naar de Veerplas.

πŸ”₯ HUJUS is een gedreven Haarlems talent die als techno DJ en producer hard aan de weg timmert. Zijn moderne technosound brengt hij inmiddels op diverse festivals, clubs en poppodia ten gehore en verdient dan ook absoluut een plek bij Veerplas.

πŸ”₯ VΔ™bΓ¬ draait sinds vorig jaar onder deze nieuwe alias, maar is wel al ruim 15 jaar actief als DJ. Zijn technosets worden ingekleurd meet veel percussie, groove en trance invloeden.

Met wie sta jij in deze tent te beuken? πŸ’₯😈

Late tickets via deze link.

#nooduitgang #023techno #techno #veerwego #veerplasfestival

2023-04-25T19:44:30+00:00