DE LINE UP VAN HAERLEMSCH FINEST

Feest der herkenning, dat is Haerlemsch Finest. Ongegeneerd meezingen met guilty pleasures, jump around, zagen, hakken en stampen, hier mag en kan het allemaal. Het dak van deze dampende feesttent gaat er gegarandeerd afgeblazen worden door…

πŸŽ‰ Chris Deluxe mixt met scratches, skills en unieke (kop)telefoon moeiteloos iedere hit door elkaar. Op Radio 538, SLAM! en 3FM brengt hij zijn kunstjes ten gehoren in weekend- en lunch mixen. Hij staat op vele festivals, gaat viral op social media met zijn verrassende muziekkeuze en mixjes en staat 10 juni gewoon bij ons in Haarlem. Verwacht veel 80/90/00’s in een mix die je nooit had verwacht.

πŸŽ‰ Bass Modulators! Met boekingen over de hele wereld zoals Tomorrowland, Mysteryland en Defqon, staat Bass Modulators uit Haarlem dit jaar weer bij Haerlemsch Finest om Veerplas weer eens maximaal op zijn grondvesten te laten schudden. Met meer dan 100 releases en bijna een half miljard streams kan je wel spreken van de nodige ervaring om de dag in stijl af te sluiten.

πŸŽ‰ Playboyz is ook een echte Haerlemsch fijnste. Herkenbare 90’s en 00’s eurodance hits worden door hem nieuw leven ingeblazen door zijn eigen sausje er overheen te gooien. Als DJ en producer is hij verantwoordelijk voor vele remixen, jumpstyle en freestyle edits en heeft hij op vele feesten gestaan als Tomorrowland, Defqon 1 en Pussylounge.

πŸŽ‰ Fake Tits heeft voor Veerplas een speciale 90’s & 00’s feestset in petto. Ze staan op Pinkpop, Paaspop, Zwarte Cross en lekker ook bij ons! Gooi dat opgekropte oergevoel er uit: met Fake Tits ben je schaamteloos jezelf. Je wordt meegenomen in een achtbaan vol interactie, classics en feest, en halen de luchtgitaar en guilty-pleasures-fetisjnaar in je naar boven.

πŸŽ‰ Mercedes Max is een muzikale genie. Deze Haarlemmer produceert muziek voor wereldse grootheden als TiΓ«sto, Yellow Claw, Tyga, Diplo, Afrojack, Jebroer en vele anderen. Je kent hem ook als deel van Dirtcaps. Dit alles heeft geleid tot meer dan 2 miljoen Spotify plays. Voor muziek moet je dus bij hem zijn: 10 juni is hij namelijk bij ons.

πŸŽ‰ Nick White is geen onbekende: rockt Paaspop, Mysteryland en deed de sneeuw tijdens Dutchweek smelten. De lekkerste klassiekers worden gemixt met je favoriete hits allertijden. Slingers hoef je niet zelf op te hangen want het feest krijg je er gewoon bij. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

πŸŽ‰ Twist & Tune: het muziekrad waarbij bepaalt wat de DJ de komende 10 minuten draait! Allerlei muziekgenres kunnen voorbij komen: van 80’s tot hakkuh, van disco tot fout, van R&B tot Nederlandstalig.

πŸŽ‰ Disco Bingo. Al ruim 15 jaar dΓ© partystarter van ieder event: bingo maar dan met liedjes! Ren met je volle kaart naar de DJ en scoor die medaille! Maar let op, foute bingo betekent liedje zingen.

πŸŽ‰ Flexy Frank is de flexibele Haarlemse DJ die als geen ander weet te verbinden en verbazen door zijn veelzijdigheid. Bij ons 10 juni, maar hij is overal (geweest) zoals Awakenings, Bevrijdingspop en Mysteryland.

πŸŽ‰ Kenneth & Andor: het legendatische presentatieduo. Kenneth is de koning van de flauwe grappen en Andor is als kind gevallen in een ketel vol met feest. Samen delen zij een passie voor het vermaken van mensen en doen niets liever dan mensen een lach op hun gezicht toveren.

πŸŽ‰ Den is een echte pop en disco liefhebber. Hij weet op menig festival als Elrow en Hullabaloo de heupen los te krijgen met je favoriete throwbacks, muziek uit vorige decennia en een heerlijke dosis disco.

πŸŽ‰ Mennie More is onderdeel van de Haerlemsch Finest clan en weet dit muzikale programma te completeren als energieke host.

2023-04-25T16:41:16+02:00